Egyéni konzultáció

Ha elérkeztél életedben arra a pontra, mikor érzed, hogy

  • nem a helyeden vagy
  • nem is találod a helyed
  • nem találod a megfelelő társat
  • változtatni szeretnél de nem tudod merre és hogyan indulj
  • rosszul érzed magad a bőrödben
  • bizonytalan vagy és önbizalomhiányos

akkor gyere el és segítek megtalálni a válaszokat. Keressük meg a számodra megfelelő utat, ami boldoggá és sikeressé tesz.

Az ÖNISMERETI KONZULTÁCIÓ során a hangsúly az énkép formálásán van, miközben olyan feladatokkal, modellekkel dolgozunk, melyek segítenek felfedezni az erősségeidet, rejtett erőforrásaidat, és újra alkotni az önmagadról alkotott képet. A program része az önérvényesítő magatartás kialakítása és az asszertív kommunikáció is. Nem szakadunk el a realitástól, hanem arra törekszünk, hogy az énképed reálisabb legyen, miközben a sikereidre, erősségeidre is kinyílik a szemed. Minden konzultáción feladatokkal, gyakorlatokkal segítelek a fejlődésben és az önismeretben.

Az ÉLETVITELI KONZULTÁCIÓ segít, hogy ne a félelem és a megszokás irányítson, hanem új impulzusokat, utakat, nézőpontokat találva végre elkezd azt az életet élni, amit igazán szeretnél. A Életviteli konzultáció olyan, mint egy kreatív tervező műhely, egy élmény, fordítószemüveg, egy segítő beszélgetés, és jóval több annál. Újra tervezheted az életed, újra írhatod a történeted. Általában 5-10 alkalom kell ahhoz, hogy komolyabb változások történjenek. Nincsenek instant receptek, abban segítek, hogy rájöjj, mit szeretnél igazán, és eszközöket kapj a megvalósításhoz.

A RELAX KONZULTÁCIÓ során feltérképezzük azokat a stresszforrásokat, amik megnehezítik a mindennapjaidat. A stresszorok tudatosítása mellett egyszerű stresszkezelő és relaxációs technikákat adok át, amik segítségével megtanulhatod konstruktívan levezetni a feszültséget. A stresszkezelés mellett foglalkozunk mindfulness, azaz a tudatos jelenlétet fokozó technikákkal is. A jelennel való bensőséges kapcsolat alapjaiban határozza meg az életminőséged. Megtanulhatod elfogadni azt, ami van, ahelyett, hogy mindig máshova, másra vágynál. Ahelyett, hogy a fejedben élnél, megérkezhetsz a jelenbe.