Párkapcsolati kártya

Párkapcsolatfejlesztő kártyacsomag

párodnak, családtagoknak, barátoknak és akár magadnak

 • Nehezen megy párodnak a kommunikáció?
 • Eltávolodtatok egymástól?
 • Mindent harapófogóval kell kihúznod belőle?
 • Nem tudjátok elmondani az érzéseiteket?
 • Fogalmad sincs, hogyan hozz elő kényes témát?
 • Szeretnéd rávezetni párodat újdonságra?

Akkor kártyázzatok!

PÁRKAPCSOLATFEJLESZTŐ KÁRTYA

 • Olyan akár egy társasjáték
 • 84 db kártyából álló csomag
 • Segít megismerni jobban egymást
 • Ha esetleg eltávolodtatok, könnyíti a visszatalálást egymáshoz
 • Segít megtanulni, hogyan is beszélgessetek
 • Észrevétlenül behozhatsz újdonságokat a kapcsolatba, kiöntheted a szíved
 • Fejleszti az érzelmi intelligenciát (EQ) és a kommunikációs készséget

A játék egyszerű és bármikor elővehető, akár egy utazáshoz, nyaraláshoz is magatokkal vihetitek. Észre sem
veszitek és beszélgettek olyan dolgokról, amiről korábban csak álmodtatok…

Megrendeléshez kérlek töltsd ki az oldal alján található űrlapot!

A csomag ára:
8.000 Ft + szállítás

A csomag ára:
FOXPOST: 1.500 Ft
GLS: 1.700 Ft

Párkapcsolati kátyacsomag megrendelés

Kedves Melinda
Egy pár gondolat a kártyákról ami remélem segít másoknak is, hogy bátran használják akkor is ha úgy érzik minden rendben és akkor is ,ha valahol elakadt a kommunikáció a családban.
Röviden a mi történetünk…
Szerintem nem egyedi család minta voltunk . Apa a munkába menekül ,anya mindent a gyerekekért típusok voltunk. Aminek meg is lett a következménye. Mi eltávolodtunk, a kommunikáció minimális volt közöttünk . A gyerekek felnőttek úgy ,hogy természetes volt számukra mindent anyával lehet csak megbeszélni, a férjemnek pedig az ,hogy a gyerekek már úgy is tudnak mindent ,neki már nem kell ezzel bajlódni. A párkapcsolatunk haldoklott. Mondanom sem kell ,hogy terápiára került a sor ahol először találkoztunk a kártyákkal. Megvilágosodtunk, hogy mennyire sok múlik azon ,hogy ha nem jól fejezed ki a gondolataidat vagy el sem mondod. Rengeteg olyan kérdéssel találkoztunk amit már régóta fel szerettünk volna tenni ,csak nem mertük ,vagy meg voltunk győződve arról ,hogy mi úgy is tudjuk a másik válaszát. Hát jöttek a meglepetések. Rengeteg félreértett, értelmezett témát érintettünk és elkezdtük ezeket a kártyákat otthon is alkalmazni. Akkora sikerélményünk volt ,hogy Karácsonyra a közös ajándékunk a családi kártya lett ,mert azt éreztük ,ebből a gyerekeknek sem szabad kimaradni.
Hihetetlen volt látni azt a folyamatot amikor az ” én nem beszélek apával mert úgy sem ért” , a „ nem akarom ezt a hülyeséget ,most már késő megismerni egymást” mondatok után / egyszerűen elkezdtünk családként beszélgetni egymással. Kezdtük egy vasárnapi reggeli után és néha azt vettük észre magunkon ,hogy lehet leragadtunk egy kérdésnél ,de már órák óta beszélgetünk ,eszmecserét folytatunk , hallgatjuk egymást ,újabb kérdések merülnek fel és kifogyhatatlan téma van még amiről tudunk vagy szeretnénk beszélgetni. Rászoktunk. A közös eszmecseréket azóta is igényeljük mindannyian . Valamikor csak úgy kártyázunk, valamikor kártya nélkül ül össze a családi kupaktanács.
Van még mit bepótolnunk ,hogy egymás érzéseivel jobban tisztában legyünk ,viszont hatalmas a változás. Kommunikál apa – fia (17) , apa-lánya (22), anya-apa és mi mind. Pedig a korokból láthatjátok, volt elmaradásunk.
A kártya egy tökéletes eszköz és segítség. Ha meg van az iránymutatás és a beletett munka ,akkor garantált a sikerélmény.

H. D. Gabriella, Hévízgyörk