Párkapcsolati 1×1 Program – avagy az örömteli intimitás és a jól működő kommunikáció alapjai

A Program lényege a párkapcsolat és a szexualitás, illetve hogy hogyan tudjuk ezeket javítani, helyrehozni és jól működtetni. A párkapcsolati 1×1 Program egy 2 részből álló sorozat, melyet úgy állítottuk össze, hogy külön külön is használható tudást kapjon a résztvevő, de ha az alap program után a második programon is részt vesz, akkor az elméleti tudáson túl, egy gyakorlati képzést is kap.

Vagyis az 1. részben egy átfogó, szinte mindenre kiterjedő, de inkább elméleti tudást kap. Aki ezzel nem elégszik meg és eljön a 2. részre is, az olyan gyakorlati tippeket és tudást kap, amit sokkal könnyebben megért és beépít a hétköznapi párkapcsolatába.

A PÁRKAPCSOLATI 1×1 programot azért így alkottuk meg, mert azt tapasztaljuk, hogy sokan nem tudják az elméleti tudásukat átültetni a gyakorlati életbe. Ezért aki komolyan elszánta magát arra, hogy biztosan változtatni akar a hétköznapi gyakorlatokban, akkor sok tippel lesz gazdagabb a 2. képzés után, ugyanis azon a képzésen konkrétan a gyakorlatokra és bemutatókra illetve fejlesztő játékokra, és a személyes tapasztalásra fogunk fókuszálni, mindezt interaktívak, bevonva a résztvevőket. Természetesen nem kell ott sem megijedni, semmi sem kötelező és a gyakorlatokat úgy állítottuk össze, hogy senkinek ne sértse az intimitását.

A program vendég előadója és az intimitás szakértője : Végh Ildikó témái az 1. részben

„Szex, intimitás, erotika, érzékiség a párkapcsolatban… Hmm… !!!???

Talán ismerős a helyzet:

Nő és férfi évek óta együtt élnek. A nő már elveszítette az érdeklősését az erotika iránt, lassan úgy érzi, egész jól elvan szex nélkül is. A férfi frusztrált és kielégületlen. Megalázónak érzi, hogy folyton könyörögnie kell egy kis szexért.

Esténként írigykedve nézik a szerelmes filmek szexjeleneteit a tévében. Esetleg titokban egy kis pornó a neten…

Olykor elolvassák a magazinok szexuális tanácsadó rovatát, de ez semmit sem segít. Csak az “ez nekünk úgysem működik” érzést hozza fel bennük.

Vajon mit tehetünk, ha szeretnénk megőrizni a vágyat, az erotikus töltést a párkapcsolatunkban?

Az első és legfontosabb dolog, hogy ne hidd el, hogy ez így van rendjén, akármilyen sokan állítják. Tudnod kell, hogy elszántsággal és bátorsággal bármikor változtathatsz. Az emberi lény kiváltsága, hogy képes szexuális tanulásra, vagyis szexuális viselkedésének megváltoztatására, kiművelésére. (Enni is megtanultunk késsel-villával, pedig az éhség is ösztönös késztetés!)

Az előadásomban szeretnék olyan ismereteket és lehetőségeket megosztani veletek, amelyek elvezethetnek egy kielégítő és kiteljesedést nyújtó szexuális élethez.

A délelőtti eőadásban a következő témákról lesz szó – tabuk nélkül:

 • Amit a biológia órán nem mondtak el… – egy kis anatómia…
 • Szexuális szokásaink kialakulása
 • Félelmeink, hiedelmeink, mítoszok a társadalomban
 • A párkapcsolatban megélt szexualitásunk és egyéni erotikus potenciálunk
 • A tanulás és fejlődés lehetőségei egyénileg és párban

És természetesen lehetőséged lesz kérdezni!!!

A délutáni programban az érintés minőségét, és az érintésben rejlő lehetőségeket fogjuk körbejárni. Ezúttal néhány játékos (nem erotikus jellegű) gyakorlattal fűszerezem az előadást…

Magamról:

A második házasságomban élek 13 éve. Jóban, rosszban, megelégedésben, örömmel. A férjem és én nagyon sokat tettünk azért, hogy ez így legyen. Két gyermekem van: a fiam 17, a lányom 11 éves. A munkámról: intim masszőr, szexuális gyógyító, párkapcsolati coach vagyok. Négy éve foglalkozom különböző érzéki masszázsokkal, valamint előadásokat tartok intimitás, szexualitás témában. 5 éve gyakorlom a tantra jógát. Először a tantra masszázst sajátítottam el tapasztalt, beavatott masszőröktől,majd további képzéseken vettem részt: Neal Wecker (USA) Szex és Intimitás Coach képző tanfolyamán, Maya Kerstan (D) Sexual Grounding tréningjén, a The New Tantra iskola (NL) workshopjain, és még sok-sok intimitás témájú képzésen, beszélgetésen, masszázs oktatáson…”

Saját előadásom a párkapcsolatra fog kitérni, az alábbiak szerint:

Délelőtt

 • A jó párkapcsolat alapja
 • Hogyan is működik?
 • A párkapcsolat útvesztői
 • Egyéni fejlődés egy kapcsolatban
 • Megcsalás és döntéshelyzet

Délután

 • Miért nem értjük egymást?
 • Hogyan kommunikáljunk jól?
 • Forgatókönyv vitákra


Az egész napos program időbeosztása:

09:00 – 09:30 Érkezés, regisztráció
09:30 – 10:30 Előadás (60′ M)
10:30 – 10:45 Szünet (kávéval, teával, vízzel és süteménnyel frissítheted Magad, melyre vendégünk vagy)
10:45- 11:30 Előadás (45′ I)
11:30 – 11:45 Szünet (kávéval, teával, vízzel és süteménnyel frissítheted Magad, melyre vendégünk vagy)
11:45 – 12:30 Előadás (45′ I)
12:30 – 13:15 Ebédszünet (45′)
13:15 – 14:15 Előadás (60′ M)
14:15 – 14:30 Szünet (kávéval, teával, vízzel és süteménnyel frissítheted Magad, melyre vendégünk vagy)
14:30 – 15:30 Előadás (60′ I)
15:30 – 16:00 Interaktív beszélgetés (30′)

A létszám korlátozott, így kérlek mihamarabb jeletkezz , hogy bizosítani tudjuk a helyed. Az edédszünetben lehetőség van melegítésre, ha otthonról hozol ebédet, de rendelni is lehetséges.

Helyszín: 1051 Budapest, Nádor utca 26. 6/6.
Részvételi díj: 20 000 Ft / fő / modul
Pároknak kedvezményesen: 30 000 Ft / pár / modul

Jelentkezés:

E-mailben a melindatanacsadas@gmail.com címen, vagy az alábbi űrlap kitöltésével: