Szex kártya

Szex kártyacsomag

 

MEGJELENT AZ INTIMITÁS KÁRTYA!

Idővel a pároknál forgatókönyvszerűvé válnak az együttlétek és ezért unalmassá. Ez egyenes út ahhoz, hogy ritkuljanak a szeretkezések, majd teljesen elmaradjon. A szexualitás megszűnése azért veszélyes, mert a szenvedély eltűnik a kapcsolatból, majd az érzelmi kötődés is gyengülni kezd.

Ez A kártya 63 db különböző kérdést tartalmaz, amivel válaszokat kaphatsz párodtól a szexuális életetekről, gondolatairól.

A munkám során ritkán találkozom olyan párral, akik könnyen és tabuk nélkül mernek beszélni az intimitasról és a szexuálitasról. Ez a kártyacsomag segíteni tud, hogy többet megtudjatok párotok igényeiről, elégedetlenségeiről illetve, hogy Ti is könnyebben elmondhassátok mi hiányzik és mire vágytok.

Sokszor látom, hogy a párokat a szégyenlősség tartja vissza attól, hogy elmondják mire vágynak, mivel szeretnék feldobni az együttléteket, pedig sokszor a másik is ugyan arra vágyik és csak a nyílt és őszinte kommunikáció hiánya miatt nem valósul meg az, hogy fejlődjenek az intimitásban.

Ezzel a kártyával visszahozhatjátok az izgalmat, szenvedélyt és az őszinte beszélgetést a kapcsolatba. Megújíthatjátok a szerelmes együttléteket és fejleszthetitek a fantáziátokat és tudásotokat.

Ne nyugodjatok bele a sablonosságba és a kihűlt kapcsolatba!

Megrendeléshez kérlek töltsd ki az oldal alján található űrlapot!

A csomag ára:
8.000 Ft + szállítás

A csomag ára:
FOXPOST: 1.500 Ft
GLS: 1.700 Ft

Szex kátyacsomag megrendelés