„Útkeresők” művészeti önismereti csoport

ÖNISMERETI PROGRAM MŰVÉSZETI ESZKÖZÖKKEL csoportban
( 1 alkalmas és 8 alkalmas változatban)

A #WORKSHOP egy tematikus, kis csoportos foglakozás, ahol egy klassz közösségben fejlődhetsz, tanulhatsz, és hozhatod ki magadból a legjobbat. A professzionális kérdések, a kreatív eszközök, a speciális struktúra segítenek elmélyülni egy-egy témában. A workshopok során általában közösen alkotunk, létrehozunk valamit, így az együttlét igazi élménnyé válik. Speciális workshopjaimon foglalkozunk többek között párkapcsolattal, párkereséssel, önismerettel, konfliktuskezeléssel, élet-és karriertervezéssel, és jól-léttel, boldogsággal is. Figyeld a speciális programokat és időpontokat a web- és facebook oldalon!

Tölts velem egy izgalmas, játékos és kreatív napot. Az önismeret életünk elengedhetetlen része és fontos alapja egy jó párkapcsolatnak és a párkeresésnek is. Sokan félnek elindulni ezen az úton.
Ha velem tartasz, akkor garantálom, hogy a szórakozás mellett felismerésekkel, új gondolatokkal is gazdagabb leszel. Nem kell semmilyen művészeti tudás hozzá és kézügyesség sem. A program célja a saját fejlődés.

Kalandos utazás ez, ahol bejárjuk a lélek olykor sima, máskor göröngyös útjait, hajtűkanyarjait, ahol megtapasztaljuk az önfeltárás remegős élményét, a csoport megtartó erejét, az igazi találkozást másokkal – és önmagunkkal. A csoportmunka során használunk képzőművészeti, fotó, irodalom, zene, film, játék és speciális kreatív fejlesztő eszközöket is.

Jöhetsz a pároddal, barátnőddel, tesóddal, haveroddal vagy akár egyedül is. Mindent biztosítok amire szükségünk lesz.
Amit hozz magaddal: jókedved, nyitottságod, kreativitásod.

Helyszínek: Gödöllő

Jelentkezéshez kérem töltse ki az alábbi űrlapot, melyen kérem tüntesse fel a résztvevő(k) és a program nevét, dátumát:

Jelentkezni az alábbi e-mail címen is lehet: melindatanacsadas@gmail.com vagy ha feliratkozik, akkor jelentkezünk a megadott e-mail címen, vagy telefonon.