Miből tudja egy nő, hogy a férfi, aki mellette van, őszintén szereti és rajong érte? – Íme 12 támpont.

1. MEGVÉD

A férfiak többsége ösztönösen védelmezi a kedvesét, ha támadás éri. Ha nem lép közbe egy esetleges atrocitás esetén, akkor nem szeret igazán, valójában egy gyáva nyúl.

2. KÉPES ELKÖTELEZŐDNI
Ha igazán szeret a párod, akkor teljesen elkötelezi magát a kapcsolatotok mellett, és mindent megtesz, hogy boldogok legyetek a közös életetekben.

3. BETARTJA AZ ÍGÉRETÉT
Ha egy férfi szavahihető, és betartja az ígéretét, akkor annak őszinte, tiszta szerelmében meg lehet bízni. Ha valamit megígér, és nem tartja be, akkor nincs sok közös bennetek, így jobban teszed, ha odébb állsz.

4. ŐSZINTÉN MEGBÁNJA HA MEGBÁNTOTT
Ha a pasid valóban szeret, lehet öntelt és egoista, ha megbánt, képes erőt venni magán, és bocsánatot tud kérni. Mert ilyen helyzetben te fontosabb vagy, mint a saját önérzete.

5. NEM FOG BÁNTANI
Az a férfi, aki szeret téged, nem fog sértegetni, szidni, vagy kezet emelni rád. Ezt soha ne feledd!

6. NEKI TE VAGY AZ ELSŐ
Egy szerelmes férfinek nem lehet más az első helyen, csakis te. És mindent megtesz azért, hogy mellette boldogságban, szeretetben élhess.

7. NEM KÉSIK EL
Ha fontos vagy egy férfinak, az sosem késik el a randiról, ha mégis közben jön valami, azonnal szól, hogy késni fog, vagy nem tud ott lenni. Ha minden rendben megy, a férfi percekkel a megbeszélt időpont előtt fog érkezni. Mert ez a szerelem.

8. AZONNAL VÁLASZOL AZ ÜZENETEKRE
A szerelmes férfi mindig örül, ha üzenetet hagysz neki, amire, amint teheti, azonnal válaszol is, bőven kifejtve érzelmeit irántad. Ha nincs így, akkor felmerül a kérdés, hogy mennyire szeret téged.

9. LE AKAR NYŰGÖZNI
Ha egy férfi igazán érdeklődik irántad, mindent bevet, hogy lenyűgözzön. Akár még őrültséget is képes elkövetni, csak miattad.

10. MEGNYÍLIK NEKED
Ha egy férfi igazán szerelmes beléd, a legféltettebb titkait is megossza veled, elmondja az álmait, a vágyait.

11. KIKÉRI A VÉLEMÉNYED
Ha fontos vagy, kettőtöket érintő kérdésekben mindig kikéri a véleményed.

12. MINDEN ISMERŐSÉNEK, CSALÁDTAGJÁNAK BEMUTAT
Ha egy férfi szerelmes, akkor nincs mese, mindenkinek be fog mutatni, büszkén és boldogan, fogva a kezed. Minden barátja tudni fog rólad.