Élményprogramok

Az ÉLMÉNYPROGRAM a társasjátékok esszenciája. A lényege, hogy egy kellemes programot és kikapcsolódást tölthetünk el párunkkal, barátainkkal vagy akár egy csoporttal, miközben tanulhatunk egymásról, magunkról. Olyan minőségi időtöltés, amely felismeréseket, igazi válaszokat, nevetést és időnként egy kis agytornát ad. Kellemes, 2-3 órás szórakozás.

Élményprogramok elérhetőek:

 • pároknak
 • szingliknek
 • egyéni
 • baráti társaságoknak
 • cégeknek
 • családoknak

Élményprogramok témái

 • párkapcsolat
 • önismeret
 • érzelmi intelligencia (EQ)
 • útkeresés
 • kommunikáció

IDENTITY  ÉLMÉNYPROGRAM – pszichológiai társasjáték

Sokkal több, mint egy társasjáték – jól strukturált, izgalmas feladatgyűjtemény önismereted mélyítésére. Arra szolgál, hogy közelebb kerülj önmagadhoz és alapvető felismerésekhez juss, azért, hogy életed teljesebbé, boldogabbá és kiegyensúlyozottabbá váljon. Mindezt azon felül kapod, amit a játék öröme nyújt. Játszol a szeretteiddel -családoddal, barátaiddal – esetleg ismeretlen emberekkel és észreveszed, hogy közelebb hoz benneteket egymáshoz. Elsősorban azonban saját magaddal játszol, és kapcsolatba kerülsz személyiséged rejtett, még fel nem fedezett részeivel és erőforrásaival. A feladatok nagy része könnyed és játékos, örömöt okoz beszélni róluk és meghallgatni a másikat. vannak azonban mélyebb magadba nézést, önfeltárást igénylő feladatok is. Nem könnyű végigcsinálni őket, beszélni róluk és maghallgatni a másikat. Ám tudd, ha bátor vagy és őszinte, azzal példát és bátorítást nyújtasz párodnak, batátaidnak és másoknak, hogy ők is többet mutassanak meg önmagukból. A játék során, ha képesek vagytok a bizalom, a tisztelet és a törődés szellemében működni, akkor minden egyes játékos valahányszor játszik, nyerni fog.

A játékot folytatólagosan több alkalommal is lehet játszani (érdemes pl. hetente, havonta egyszer). Ebben az esetben a „tipp” feladatok is szerepet kaphatnak a játékban. Ha a „tipp” feladatokat is megcsináljátok – játékon kívül otthoni feladatként – a változásokat elméleti síkról, az intellektuális megértés síkjáról átemelhetitek gyakorlati síkra, s azok életetek részeivé válhatnak, felismeréseitek életetek tartós javulását eredményezhetik.

Életkor: 13 – 120 év     Játékosok száma: 2-6 fő 

ÉRZELMEK ÉLMÉNYPROGRAM – érzelmi intelligencia fejlesztő társasjáték

A játék során az érzelmek birodalmában kalandozunk. Célunk, hogy a Kiszolgáltatottság völgyéből mindannyian együttműködve eljussunk a Bizalom Várába. Az úton azonban a különféle érzelmek csapdájába esünk. Csak úgy juthatunk tovább, ha felidézzük az érzelemmel kapcsolatos élményeinket, kicsit magunkba mélyedünk, és az élményeket megosztjuk a társainkkal. Közben jobban megismerjük az érzelmeket, önmagunkat és a társainkat. Ha bátrak vagyunk és segítjük egymást, egyre feljebb jutunk és végül mindannyian megérkezünk a Bizalom Várába.

Életkor: 5-120 év    Játékosok száma: 2-6 fő

SZTORI ÉLMÉNYPROGRAM – kommunikációt, kreatív gondolkodást fejlesztő játék

Különböző képek, szempontok alapján mozgalmas, élettel teli történeteket alkothatsz. Találj ki egy történetet és mesélj szabadon. Egyetlen szabály van, hogy nincsenek rossz válaszok.

Életkor: 6+   Játékosok száma: 1+

További információ és jelentkezés az alábbi űrlap kitöltésével. Kérem a program nevét feltüntetni.

kapcsolati űrlap
Sending