KIRÁLYNŐKÉPZŐ program

Nem boldogulsz a diétáddal? Állandó kihívást jelent a hajad kezelése? Nem tudod hogy is smikeld magad? Nehezen megy a pártalálás vagy esetleg állandóan vitázol a pároddal? Azt sem tudod milyen kezelés tenne jót az arcodnak, hogy fiatalos maradj? A kezeidet elő sem mered néha venni? Nem működik a szexuális életed? Gondot okoz a kommunikáció? Úgy érzed a szülés után már nem vagy régi önmagad?

Ha bármelyik kérdésre “IGEN”-nel válaszoltál, akkor itt a helyed!

Kifejezetten nőknek összeállított program, mely segít az önelfogadásban és fejlődésben. Több oldalról fogjuk megközelíteni a dolgot – mind belső és külső szempontból – hogy mindent helyre tegyünk. Minden nőnek meg kellene találni saját maga erősségeit és meglátnia a szépségét. Ha küzdesz magaddal és csak a hibáidra és hiányosságaidra koncentrálsz, akkor nyilván nem szereted magad eléggé. A külvilág mindig olyannak lát minket, amilyennek mi is érezzük magunkat. Ha Te rosszul érzed magad a bőrödben, hogy láthana a külvilág boldognak, sikeresnek és szépnek? Sehogy!

DE MI SEGÍTÜNK!

Kezedbe adunk olyan praktikus tudást és tanácsokat, kihozzuk belőled azt, amit egyedül nem tudsz vagy nem mersz, megmutatjuk az erősségeidet mely után sokkal magabiztosabb leszel és ez az első fontos lépés. Ezzel tudsz eljutni addig, hogy elégedett legyél magaddal és azt mondd a tükörnek, hogy “ Ez igen! De jól érzem magam a bőrömben!” Hidd el hogy a változás után mások is sokkal vonzóbbnak fognak látni és boldogabb leszel.

 

A program tematikája 2 részből áll:

Először egy általános tudást adunk minden témakörben (ez lesz a belsővel való foglalkozás) majd utána a gyakorlati ( ún. külső) rész következik . Minden témakörben egy szakértőt kértem fel, hogy egy rövid előadás formájában olyan tudást adjon Nektek, mely hasznos és használható. Itt minden részvevő saját maga is megtapasztalta azokat a küzdelmeket, melyekről beszélni fog, s melyekben ismerős problémákra bukkanhattok. Fontos volt számomra az a szempont, hogy ne csak olyan emberekkel dolgozzak együtt, akik úgymond az ”íróasztalnál tanulták meg” a dolgokat, hanem – úgy mint jómagam is – saját bőrükön meg is tapasztalták. Azt gondolom az tud igazán hiteles lenni a szakmájában, aki saját maga is küzdött már hasonlóval és ezáltal empatikusabb is a páciensekkel. Minden szakértőtől kérdezhettek is az előadása végén, így interaktív lesz az egész.

Ez után egy kis szünet következik, mely alatt megvendégelünk benneteket egy kis ropogtatnivalóval, sütivel, kávéval, teával és üdítővel.

Aztán indulhat a második, gyakorlatiasabb rész! 🙂

Minden résztvevő egyenként fog beszélni, minden téma képviselőjével és személyre szabott tanácsokat illetve gyakorlati bemutatót fog kapni,  a témától és az ő személyes problémaitól függően. Itt is bármit kérdezhettek majd, ami számotokra gondot vagy kihívást okoz.

Témakörök:

 • Mitől “NŐ” a nő?
 • Karcsúság/fittség/diéta
 • Kommunikáció
 • Egyéni fejlődés
 • Szexualitás
 • Párkapcsolat
 • Hajápolás
 • Frizurák
 • Bőr- és arcápolás
 • Kéz-, láb- és körömápolás
 • Sminktanácsadás


A KIRÁLYNŐKÉPZŐ program

Időpontja: 2016. december 3. szombat

Helyszíne: Menta Beauty Szalon Budapest XIV. Ilka utca

Részvételi díj: 9.900 Ft

Ez az ár igen kedvező, hisz bárhova fordultok tanácsért egy-egy témakörben költenétek el szinte ennyit, míg itt 6 szakembertől kaptok segítséget egyénre szabottan. Ráadásul a programról  senki nem fog üres kézzel távozni. A létszám korlátozott így a jelentkezés sorrendjében tudjuk biztosítani a részvételt.

Jelentkezni az alábbi helyeken lehet:

E-mail: melindatanácsadás@gmail.com

Telefon: +36 30 9 246 975

Facebookon: https://www.facebook.com/parkapcsolatitanacsadas.sm/

Illetve az alábbi jelentkezési lapon:

kiralynokepzo_tanfolyam
Sending